RYL2 Prototype (Mega Rated Server)
Please Register In Order To Know The News About The Server .. Thank You!

RYL2 Prototype (Mega Rated Server)

RYL2 Prototype (Mega Rated Server)
 
HomeGalleryRegisterLog in

Share | 
 

 Tempat nie utk merepek kn.. uhuhuhuhu (GM_007)

Go down 
AuthorMessage
Admin
Administrator Prototyp3
avatar

Posts : 45
Join date : 2009-09-07
Age : 24
Location : Penang / Malaysia / GK CYBER WORLD

PostSubject: Tempat nie utk merepek kn.. uhuhuhuhu (GM_007)   Wed Sep 30, 2009 7:27 am

sooo... nk start cmna ek.. hmmm.. let me think... haaa.. ada byk desus2 citer psal GM_Apekz.. skrang nie.. apa kta aku dgr dri player sendiri..
SOOOO... apa pendapat korang tentang GM_apekz nie.. adakah dia bgus or korang ada nk complain?? and.. lagi satu.. adakah korang rasa GM_Apekz nie ptt berada dlm server kita.. dan kenapa korang pilih jawapan tuh...


BG YG ADA BYK MSA.. REPLY LA POST NIE.. AKU DAN CREW SERVER AMAT BERBESAR HATI UTK MENERIMA CADANGAN ATAU KRITIK KORANG.. SO APA TUNGGU LAGI.. CPAT LA REPLY THREAD NIE!!!


REGARDS, GM_007
Back to top Go down
http://ryl2battleroyal.com
-LoVing-U

avatar

Posts : 16
Join date : 2009-09-19
Age : 29
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Tempat nie utk merepek kn.. uhuhuhuhu (GM_007)   Wed Sep 30, 2009 7:36 am

erm....btw..aku blm kenal lagi gm apek tu..so no comment....cuma ada comment kat gm suke tolong bounce
Back to top Go down
king_attacker

avatar

Posts : 39
Join date : 2009-09-11
Age : 23

PostSubject: Re: Tempat nie utk merepek kn.. uhuhuhuhu (GM_007)   Wed Sep 30, 2009 10:19 am

GM apex ni kurang on9...ckp merapu....
baik aku lagi jdi GM...baik ker ape aku...x mcm dia...
hehhe.
Back to top Go down
king_attacker

avatar

Posts : 39
Join date : 2009-09-11
Age : 23

PostSubject: Re: Tempat nie utk merepek kn.. uhuhuhuhu (GM_007)   Wed Sep 30, 2009 10:26 am

gm Suke_Tolong ni..name jer suke tolong..tolong tidak...
ape ah...gm2 yg tidak berkelakuan tidak baik...baik x yah jdi GM...GM untuk org yg sabar...yg suke tolong....dan aku harap admin kick la gm2 mcm ni..aku harap admin dapat mencari gm yg lebih baik...
Back to top Go down
Gm_sakura



Posts : 9
Join date : 2009-09-21
Age : 29
Location : *bagan*Udah err Tu

PostSubject: Re: Tempat nie utk merepek kn.. uhuhuhuhu (GM_007)   Wed Sep 30, 2009 11:23 am

bagi aku la ko kick je GM yang merepek ni n cakap cam budak2 lam server...belagak baru jadi GM PLAYER cakap tak elok sikit kerja nk logout je..! aku harap ko dapat wat pernilaian kata-kata aku ni..!!
Back to top Go down
http://ryl2battleroyal.com
Gm_sakura



Posts : 9
Join date : 2009-09-21
Age : 29
Location : *bagan*Udah err Tu

PostSubject: Re: Tempat nie utk merepek kn.. uhuhuhuhu (GM_007)   Wed Sep 30, 2009 11:25 am

huhuhuhu aku dah tak tahan lo ramai GM dalam server ko ni...aku tengok dah 11 orang GM..! ramai gila tu..ko rasa macam na alif..? all player korang rasa cam na..??
Back to top Go down
http://ryl2battleroyal.com
king_attacker

avatar

Posts : 39
Join date : 2009-09-11
Age : 23

PostSubject: Re: Tempat nie utk merepek kn.. uhuhuhuhu (GM_007)   Wed Sep 30, 2009 11:54 am

lol...sakura...GM 11 org xper..asal kan buat keje2 nyer...dan jgn merepek-repak,,
ckp ni ckp tu...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tempat nie utk merepek kn.. uhuhuhuhu (GM_007)   

Back to top Go down
 
Tempat nie utk merepek kn.. uhuhuhuhu (GM_007)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
RYL2 Prototype (Mega Rated Server) :: Sticky | Kedai Kopi A.K.A Coffee House-
Jump to: